tirsdag den 21. september 2010

På sygehuset!

Sikke en forskrækkelse.

Emil troede han skulle dø.

Det startede med ondt i maven, og så kom mavekrampen og blodet i afføringen, og så på sygehuset i narkose og få foretaget en kikkertundersøgelse. Det viste sig at være en kraftig salmonella forgiftning.
Nu ligger han på sygehuset. Han har spist et lille bæger yoghurt i dag (mandag), det er vist det første mad i fire dage. Det er ikke overstået. Han er på medicin som de satser på vil virke.
Lene snakkede med ham på telefon idag, - som altid var han positiv: "Sygeplejerskerne og lægerne er fantastiske, servicen er fantastisk, han har enestue og det er som et lækkert hotelværelse, og han ser et godt formål med at han er kommet på sygehuset, for nu kan han fortælle lægerne og sygeplejerskerne om sin tro."

Vi vil have kontakt med missionspræsidenten i Grækenland dagligt,  for at høre om det går fremad som det skal med Emil. Og Lene står klar til at hoppe på flyet med en kande varm kamillete, eller hvad hun nu synes han kan have brug for.

Dem af jer der er troende, må gerne lægge et godt ord ind for ham i jeres aftenbøn.

kærlig hilsen

Keith

3 kommentarer:

  1. Just read your post. (I have a little translator that is not to good.. so I hope I understood it). I hope the Emil is doing better. What a hard thing to do- when you first arrive on your mission- getting so sick when you are so far away from home. Our prayers are with him. He is one of the strongest souls we have ever met. Is there a way that we can send him a note? Let us know. We love and miss that boy. (they will always be boys to me). Much love, sister w

    SvarSlet
  2. Hi Belva,
    Thanks for your message, and also your message via Facebook. Will get back to you soon.
    Emil has a mail that he usually has access to on p-days. It is: emil.held@myldsmail.net

    Keith

    SvarSlet
  3. (FRA VIVI)
    Kaere Emil.... min sode ''Apiteau" din stakkels dreng!
    Vi allesammen haber pa en hurtigt bedring! Vi elsker dig, og du bliver ved med at vaere positiv om livet, alle ting er pa en, eller en anden grund. At vaere glad og taknemlig for alle de oplevelser vi oplever, det viser nemlig hvad vi er i hjertet, og du er en exempel til alle folk.
    Jeg er ikke laengere meddlem af kirken, men jeg ved at Gud liver og at han elsker os, og jeg synes at alle veje leder til ham.
    Jeg respektaer alle folk, og holder alle mennenske i hjertet, og er meget taknemlig for alt jeg har laeret i L.D.S religionen, og andre religionen.
    Og synes nar en ung man vaelger fra hjertet at tjene Gud, maa han have et stort hjerte.
    Kaerlig hilsen, Vivi

    SvarSlet