tirsdag den 14. juni 2011

Overfald og røveri i distriktet

Emil fortæller, at han og hans nye makker ældste Leit fra København har det rigtig godt sammen, de har begge godt greb om det græske, og supplerer hinanden godt, både når de giver lektioner på græsk, og når de underviser på engelsk.
En af dem de underviser, har planer om at tilslutte sig kirken ved dåb på lørdag. Så det er de selvfølgelig meget begejstrede over.

Den tredje og nyeste dansker i den græske mission: ældste Jacob Nørgaard fra Randers (som Emil også kender herhjemmefra), og ældste Nørgaards missionærkammerat, havde en grim oplevelse i sidste uge, idet de blev overfaldet og fik frarøvet deres penge. De kom dog heldigvis ikke til skade. Emil skrev til os: "som deres distrikts leder er jeg jo en af de første de kontakter i sådanne situationer! Det er rigtig synd men det mærkes ikke på deres arbejdsindsats og morale - de er begge to fantastiske!!"

Jeg så på den græske missionsblog, at Jacob og hans kammerat var hjemme ved missionspræsidenten et par dage til hygge og undervisning. Her er lidt fotoer, klik på foto for at forstørre:


Det er ældste Nørgaard til højre (o:





Fra kirkens hjemmeside www.mormon.dk

Spørgsmål: Hvad vil det sige at være en missionær?
Svar: Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige er aktivt involveret i at undervise i Jesu Kristi gengivne evangelium. Flere end 60.000 frivillige missionærer fortæller over hele verden om den glæde, som de selv har fundet i evangeliet. De fleste af dem er unge, ugifte mænd eller kvinder, som tjener på fuldtid i 18 eller 24 måneder og selv betaler for det. Disse missionærer fortæller et budskab om Jesus Kristus og om hans forsoning for alle mennesker. De underviser om vor himmelske Faders store frelsesplan, som giver alle mennesker mulighed for at vende tilbage til ham.


mvh

Blogmaster 
(Emil´s far).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar