torsdag den 19. april 2012

Påskeugen

Great week! We didn't have to many lessons though because it was the orthodox Easter... But.. hmm.. I am writing in English?.. Haha det gjorde jeg helt ud af refleks! 
Hmm.. så hvad kan jeg berette denne uge? 
Det var meget stille, men den var da også fuld af gode oplevelser! 
Lige nu underviser vi to familier, og der er tre familier mere som har sagt at vi kan komme tilbage! :D Super sejt!

Sidste p-day (ugentlig fridag) havde vi ældste Psota og ældsyte Reading på besøg fra Limassol! 
De spillede kort det meste af dagen mens jeg lavede mad i næsten 5 timer! - Det føltes rigtig godt at gøre det igen - som da jeg gik på kokke-skolen på Kold college!  Det blev en påske festmåltid! - Lammehoved, gedekølle, kogte grøntsager, god tyk sovs, forårsløg i timian, honning og balsamico bagt i ovnen, og hjemmebagte oreganobrød hvoraf halvdelen var bagt med feta på toppen! mmumms!!! Det blev en super succes!!


I søndags var det den store græske festdag, og vi blev inviteret over til en undersøger (ham på billedet fra sidste uge) for at spise påskelam! - Det var et helt lam på spyd, og det var SÅÅÅÅÅÅ godt!! :D Vi følte os meget beæret over at være inviteret med der!

Hmm... siden du vil høre også om de mindre gode ting mor: Vores vandvarmer er i stykker så vi tager kolde brusebad x)  og igår havde vi sandstorm fra Afrika! - Det var noget af en oplevelse! - Det blæste meget og vinden var MEGET varm! - heldigvis blev det meste af sandet højt oppe i luften, men der var stadig nok i luften til at få næsen til at løbe, og når man saa pussede næse var der masser af sand i ! Temmelig sejt hvis jeg selv skal sige det! ;D 
Så snart det var over blev det efterfulgt af et koldt blæsevejr og så måtte vi skifte fra at svede i korte ærmer til at få tykke regnfrakker på (det regnede dog ikke!).

Jeg elsker jer alle! Ha en rigtig god uge! 

Kærlig hilsen ældste Held :)



Ældste Held og ældste Rahal


Her er maden jeg lavede til os 4 missionærer (o:


Ældste Rahal fra England og ældste Reading og ældste Psota fra Schweitz


Ingen kommentarer:

Send en kommentar